avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de credit bancar - inregistrare la BNR, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de credit bancar - inregistrare la BNR, depasirea termenului

Buna ziua,

Va rog sa mi spuneti, daca se poate, cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie:
Am contractat ca persoana juridica, un credit bancar de la o banca nerezidenta pe o perioada de 1 an. Am obligatia de a inregistra acest contract la banca Nationala ? Si daca da , in cat timp de la incheierea contractului. Daca am depasit acest termen exista masuri administrative?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Daca o societate ( SRL) incheie un contract si primeste un imprumut pe o perioada mai mare de un an trebuie notificata operatiunea la BNR in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte nerezidenti marianamoraru marianamoraru Buna ziua, Ordinul 2310/2007 prevede la art.1 al.1 urmatoarele: Art. 1 (1)Persoanele juridice române au obligaţia să înregistreze contractele ... (vezi toată discuția)
Creditare societate MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog un tratament fiscal si juridic pt urmatoarea problema: o societate ( actionar intr-o societate) crediteaza firma la care este actionara cu ... (vezi toată discuția)