La pierderea din anii precedenti se trece soldul contului 1171? Ce se intampla daca fac rectificativa acum pentru anul 2011 si 2012? Am preluat dela cineva contabilitatea si nu mi se pare corect cum a procedat. Risc sa primesc ameanda daca fac rectificativele acum?
Multumesc pentru ajutor!
Pierderea fiscala, care nu este aceeasi cu pierderea inscrisa in contul 117.1 - pierderea contabila, se declara in formularul 101.
Puteti depune rectificative oricand, acestea se corecteaza din propria initiativa a contribuabilului, ori de cate ori se constata erori in datele inscrise in declaratia initiala.
Buna ziua!Am facut rectificativa la 101 pentru anul 2011.Am incercat sa depun formularul online, dar mi-a generat erori. Am incercat, de asemenea, sa-l depun la fisc in format electronic..raspunsul : fisierul nu poate fi deschis datorita versiunii declaratiei. Am folosit aceeasi versiune de 101 gasita pe ANAF pentru anul de raportare 2011. Ce sa fac??? Am impozit de recuperat..atat pentru anul 2011 cat si pentru anul 2012. Ce ma sfatuiti sa fac?