avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare 3 la mie facuta de firmele cu profit ptr ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare 3 la mie facuta de firmele cu profit ptr ONG-uri

Am o firma care realizeaza profit si obisnuiam ca trimestrial sa sponsorizez cate un ONG cu o suma echivalenta cu 3 la mie din cifra de afaceri dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit. Firma a devenit de la 1 feb 2013, conform noi legislatii, platitoare de 3% impozit pe venit. In conditiile in care firma nu mai este platitoare de impozit pe profit, va rog sa-mi spuneti cum mai pot opera acea sponsorizare, daca s-a schimbat legislatia in acest sens sau ce ma sfatuiti sa fac. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anca@opensys.ro , utilizator 18:49, 18 Martie 2013
Sponsorizarea o puteti inregistra si platii,numai ca valoarea respectiva,prin operarea cheltuielii ,va afecta direct profitul net al societatii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul sponsorizare icojoleanca icojoleanca Buna ziua, am o nelamurire legata de calculul impozitului in cazul in care se face o sponsorizare. Stiu ca exista legea 32/94 care se aplica in acest caz, insa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa sponsorizez un ong administratorfotoexpres administratorfotoexpres Sunt administratorul une societati cu cifra de afaceri de 180000 lei pe anul 2017 si doresc sa sponsorizez un ong. Doresc sa stiu care i valoarea maxima ... (vezi toată discuția)
Beneficii fiscale sponsor steliandragoi steliandragoi Bun gasit! Am o nelamurire: o firma care pune la dispozitie (gratuit) un spatiu din incinta proprie pt ca un ONG sa-si desfasoare activitatiile curente ... (vezi toată discuția)