avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Multumesc pentru aceasta lamurire; revin cu o noua intrebare :) :daca trimit medicului de familie din Ro un document prin care sa dovedesc ca sunt insarcinata, acesta poate sa-mi intocmeasca numai pe baza lui un certificat medical pe care urmeaza ulterior sa-l trimit, prin intermediul unei cunostinte , la biroul personal?.Intentionez ca sa am si o convorbire telefonica cu medicul de familie la momentul potrivit...
Multumesc
Da, medicul de familie poate emite o adeverinta in acest sens si se poate transmite acest document la biroul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate angajat belami958 belami958 Buna ziua, avem o angajata care lipseste de la serviciu de 14 zile calendaristice. In ziua cand a inceput sa lipseasca a dat un telefon spunand ca se ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala gravide ana_antonela ana_antonela Buna ziua, cum trebuie sa procedeze o gravida fara venit pentru a beneficia pe timpul sarcinii de asigurare medicala gratuita? persoana respectiva a fost la ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa-mi semneze sefa instiintarea ca a luat la cunostinta de sarcina mea sau sunt suficiente adeverintele medicale fara instiintare Gina111 Gina111 buna seara,am ramas insarcinata si am dus sefei mele adeverinta de la medicul de familie,analiza beta hcg care confirma sarcina si confirmarea de la ... (vezi toată discuția)