avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... C. barter - contraprestatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

C. barter - contraprestatie

Buna ziua,

Vreau sa inchei un contract de barter prin care firma respectiva presteaza servicii (instaleaza partea sanitara, manopera si echipamente inclus) iar eu in contraprestatie ii dau un autovehicul (care se aproprie de valoarea instalatiei).
Durata instalatiei dureaza 3-4 luni si la fiecare 2 saptamani el sa-mi emita factura cu valoare si eu la fel, iar la sfarsitul lucrarii, autovehiculul sa intre in posesia lui.

Pot pune in aplicarea operatiunea descrisa de mai sus?

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Boris_B , utilizator 10:51, 18 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea facturii in valuta, inregistrarea ei in contabilitate si decontul de tva dinet dinet O societate din Romania platitoare de TVA face o lucrare pe teritoriul Romaniei unei societati din Germania platitoare de TVA in valoare de 20.000 euro fara ... (vezi toată discuția)
Forma de contract intre sc avand contraprestatie in loc de pret ytip ytip Buna ziua. Este posibil incheierea unui contract intre doua SC, care in loc sa stipuleze un pret al prestatiei sa aibe ca si contravaloare o alta prestatie ... (vezi toată discuția)
Se pot compensa datoriile la intretinere ale unui vecin de bloc printr-un contract de prestari servicii? clau_dia2001 clau_dia2001 buna ziua, am un vecin cu o datorie maricica la intretinere. in comitetul asociatiei am decis ca acesta sa presteze servicii in favoarea asociatiei (sa ... (vezi toată discuția)