avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ordin 50/1990
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ordin 50/1990

Buna ziua,

Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 3 Noiembrie 2024
Prin Scrisoarea MMPS 382/MB/2000 este posibil..

Ordinul nr. 50/1990, cu avizele ulterioare pană la data de 31 august 1994, se poate descarca de aici
[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)
Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)