avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil

Pe 11.03.2013 am intrat in concediu prenatal....pe 30.04.2013 imi expira CIM (acesta fiind pe perioada detrmina) iar eu as naste undeva in jurul datei de 13.05.2013 (adaug faptul k sunt la aceasta institutie de 2 ani. Pot sa mai intru in CIC? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 13:53, 18 Martie 2013
Da, puteti, la expirarea c.i.m va depuneti actele pentru somaj, iar din somaj veti intra in CCC.

Concediul pentru maternitate ramas in continuare va fi calculat si platit de AJOFM.

CCC va intrerupe somajul, urmand ca plata acestuia sa se reia la terminarea CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatia pentru cresterea copilului seby tf seby tf Buna seara,am si eu o nelamurire cu privire la dosarul pentru indemnizatie,nu stiu exact cum se procedeaza.Eu am beneficiat de somaj din 26decembrie 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)