avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizie de impunere CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizie de impunere CASS

Bună seara
Am un PFA pe care l-am înființat pt.a accesa fondurile europene la măsura 141 cresterea albinelor.Azi am primit decizia de impunerea de la CASS şi nu ştiu daca la codul CAEN 149 se impune plata CASS .Când am înfiinţat societatea pt accesarea fondurilor europene mi s-a spus că nu se impozitează şi că nu am obligații față de CASS,ANAF, etc.Vă rog saă mă ajutaţi.
Mulţumesc mult.
Cel mai recent răspuns: monicaemiliapop , utilizator 18:53, 19 Martie 2013
monicaemiliapop a scris:

Bună seara
Am un PFA pe care l-am înființat pt.a accesa fondurile europene la măsura 141 cresterea albinelor.Azi am primit decizia de impunerea de la CASS şi nu ştiu daca la codul CAEN 149 se impune plata CASS .Când am înfiinţat societatea pt accesarea fondurilor europene mi s-a spus că nu se impozitează şi că nu am obligații față de CASS,ANAF, etc.Vă rog saă mă ajutaţi.precizez ca am 46 familii de albine.
Mulţumesc mult.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si vanzarea produselor agricole productie proprie Miticabs Miticabs Am un PFA cod CAEN 0150-Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) infiintat pentru accesarea masurii 141(fonduri ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile masura 141 MYon MYon In anul 2011 am infiintat un P.F.A. pentru accesarea fondurilor europene pe masura 141,cod caen 0149,am obligatia sa depun vreo declaratie la fisc? (vezi toată discuția)