Buna seara,
As vrea sa inteleg si eu cum stau lucrurile cu declaratiile la PFA.
In august 2012 am am infiintat PFA si am depus declaratie estimativa, sumele ar fi 5000 lei total din care 3000 venituri si 2000 chletuieli.
Am achitat impozitul in 2012 la aceasta declaratie estimativa si pentru acest an am inteles ca va trebuii pana in mai sa depun declaratia cu venitul real din 2012 si ar fi asa: 80000 lei pe total din care 60000 venit si 20000 cheltuieli. De la Trezorerie mi au zis ca trebuia sa depun o declaratie pana la 31 ianuarie 2013 cu venitul real, ceea ce eu nu am facut stiind ca termenul este pana in mai.Vreau sa stiu care ar fi mersul corect al declaratiilor, ca nu am inteles mare lucru, cum este corect? Multumesc
Intr-adevar, 25 mai este termenul limita de depunere a declaratiei pentru venit realizat in anul fiscal anterior. Pentru anul in curs, daca aveti alte sume de declarat, decat cele obtinute in anul anterior, declaratia estimativa se depune pana la 25 ianuarie. In caz contrar, se va lua in calcul venitul obtinut in anul anterior.
Declaratia 600
IOANBRADEA
Buna ziua!
Va rog sa-mi explicati si mie modul de completare a D600, m-am uitat si la instructiuni da tot nu am inteles mare lucru:(
Daca puteti sa-mi ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa
invatacel
Buna ziua,
dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici
Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)