avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere executori judecatoresti stagiari
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere executori judecatoresti stagiari

Buna ziua1
Desi nu scriu unde trebuie, as dori sa ma ajute cineva cu privire la ex de admitere in profesia de executor judecatoresc stagiar.
As avea nevoie de subiecte, sinteze sau exemple de subiecte daca are cineva asa ceva.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: C_IuLia , utilizator 12:45, 5 Noiembrie 2011
Informatia imi parvine de la Camera executorilor din Galati. Am sunat la ei si mi-au spus ca momentan se desfasoara examenul pentru cei cu 3 ani vechime.Deci nu e 100% sigur dar cele mai multe sanse sunt sa se dea in mai. Are cineva niste subiecte de la examenele anterioare?
ankalaura85 a scris:

Informatia imi parvine de la Camera executorilor din Galati. Am sunat la ei si mi-au spus ca momentan se desfasoara examenul pentru cei cu 3 ani vechime.Deci nu e 100% sigur dar cele mai multe sanse sunt sa se dea in mai. Are cineva niste subiecte de la examenele anterioare?


Ai gasit, cumva, niste subiecte din anii anteriori? M-ar interesa si pe mine.
Btw, executarea silita de pe ce autori o inveti?
Am sustinut ieri examenul. Poate raspunsul meu e tardiv, dar sper sa foloseasca viitorilor candidati. Au fost subiecte de sinteza, cate 2 din fiecare proba de concurs- drept civil, drept procesual civil(executarea silita) si organizarea profesiei de executor judecatoresc.
Poti te rog sa imi dai mai multe detalii? din ce te-ai pregatit? cat timp? cum ti s-a parut examenul ca si dificultate?
Examenul nu este greu. Eu m-am pregatit timp de doi ani pentru magistratura, dar m-am razgandit in ultimul moment la presiunea familiei si am dat examen la executori. Nu stiu de ce se pica pentru ca nu este greu deloc. Am invatat din cartile consacrate la civil - Boroi, Deak-contractele, Barsan-obligatiile, Pop-drepturile reale, plus Ioan les si Ciobanu+Boroi -executarea silita. Apreciez ca 3 luni sunt suficiente.

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa ce carti invatati? Alina Gabriela Alina Gabriela Daca v-ati apucat de invat ptr. examenul di 2011,Da-ti mie un sfat in legatura cu cartile dupa care invatati.Mersi:D (vezi toată discuția)