avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sccesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sccesiune

Buna ziua .
Am nevoie de un raspuns din partea dumneavoastra in legatura cu o viitoare succesiune.A decedat mama , a ramas tatal si suntem 2 copii. Fratele este cel care se grabeste in a face aceasta succesiune si as vrea sa va intreb care sunt drepturile nosstre . Multumesc
Cel mai recent răspuns: sabrina1980 , utilizator 10:42, 19 Martie 2013
bunurile dobandite de parintii se impart in jumatate. 1/2 va ramane tatalui, iar cei 1/2 ai mamei decedate se vor imparti intre mostenitori, astfel tatal va primi 1/4 , iar dv si fratele veti primi 3/4
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cat mostenesc? cerul cerul Parintii mei au avut 2 fice.Tatal a decedat iar mama s-a recasatorit.Nu am dezbatut mostenirea inainte de aceasta casatorie. Noul sot ce drepturi are asupra ... (vezi toată discuția)
Mostenire valentinbunea valentinbunea Mama a mostenit de la parinti un teren si a decedat intre timp. Suntem 4 frati si tata. Doresc sa stiu cum se imparte aceasta mostenire intre noi fratii si ... (vezi toată discuția)