avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renovari si investitii in apartamentul parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renovari si investitii in apartamentul parintilor

Buna ziua ! V-am scris mai devreme in legatura cu o succesiune dar am ales sa trimit un alt mesaj pt o alta problema pt a putea vedea si ceilalti membri interesati sau care se confrunta cu o asemenea problema . Am investit si am renovat apartamentul parintilor cu acordul lor spunandumi ca imi va ramane mie . Mentionez mai am un frate . Din nefericire unul dintre parinti a decedat si nu am reusit sa facem acetele . Acum fratele vrea sa faca succesiunea . Am eu drepturi in plus fata de el ? si daca da ce ar trebui sa fac .? (detin unele facturi de ex termocentrala , termopane ) multumesc

Alte discuții în legătură

drepturi mostenire casa vioricad vioricad tatal meu decedat ,in urma suscesiunii sint mostenitori mama si fratele meu, mai mic, noi ceilalti 3 frati am renuntat la partea ce ni se cuvenea.eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune AD2103 AD2103 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Bunicul si bunica mea din partea mamei au decedat in urma cu 15 ani. S-a făcut succesiune pe casa ... (vezi toată discuția)
Acte casa stefanescu alina stefanescu alina buna ziua mama soacrei mele detine o casa la tara, care a apartinut ei si sotului . au avut doi copii, un baiat si pe soacra mea. tatal soacrei si fratele au ... (vezi toată discuția)