avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura declaratie de cedare a bunurilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura declaratie de cedare a bunurilor

Buna ziua,
Problema mea este urmatoare: am aflat de curand ca in familie exista un petec de pamant la care avea dreptul si tatal meu care este decedat. Eu si sora mea dorim sa cedam partea care ni s-ar cuveni prin decesul tatalui, unei matusi pentru a putea vinde pamantul respectiv impreuna cu ceilalti proprietari. Care sunt procedurile legale pentru acest demers?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce procent voi mosteni si cum procedez pentru succesiune? Sam55 Sam55 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat de curand. Sotul dansei inca traieste. Au impreuna doi copii, anume tatal meu, care este decedat, si ... (vezi toată discuția)
Întâmpin piedici la deschiderea succesiunii după o mătușă. cum să procedez ? kosty40 kosty40 Am o situatie mai complicata si am s a incep descrierea. In anul 2016 a decedat sotul matusi mele(sora tatalui meu).Acesta are o fata ... (vezi toată discuția)
Mostenire locuinta RMethos RMethos Bună ziua! Aş dori ajutor cu privire la situaţia noastră: Mama mea, mătuşa (sora mamei, nu este căsătorită, nu are pe nimeni în afara noastră) şi ... (vezi toată discuția)