Am o situatie mai complicata si am s a incep descrierea.
In anul 2016 a decedat sotul matusi mele(sora tatalui meu).Acesta are o fata dintr-o casatorie anterioara.Matusa mea a deschis succesiune dupa el ,dar nu a finalizat deoarece dupa 9 luni a decedat si ea in 2017.Dupa decesul matusi nu s-a deschis succesiune deoarece eu trebuia sa fac imputernicire de la tatal meu,fiind grav bolnav.Nici fata unchilui meu nu a continuat cu succesiunea deoarece o alta sora a matusi a luat toate actele propietatilor si spune ca le-a pierdut.
In anul 2018 a decedat si tatal meu si vreau sa demarez succesiunea ca nepot.Din ce cunosc matusa are ceva bani in conturi si dreptul la 1/4 din propietatea avuta impreuna cu sotul ei
Desi am discutat cu fata unchiului meu si am rugato sa demareze succesiunea aceasta tot amana pe motiv ca nu are actele propietatilor.
Nici cealalta sora a matusi nu vrea pe cale amiabila spunand ca ea are drept mai mare,dar nu face nici un demers
Cum pot eu sa demarez procedura de succesiune pe cale judecatoreasca , deoarece sunt neintelegeri?De la primarie nu vrea s a mi se elibereze Anexa 24 spunand ca matusa nu a avut nimic pe numele ei ,iar un certificat fiscal pe numele matusi decedate a fost eliberat si luat de cealalalta matusa care detine toate actele propietati?
Va adresati unui av care va face toate demersurile necesare pt dvs.Este evident din postarea dvs ca ceilalti mostenitori nu doresc sa rezolve la notar, singura solutie fiind instanta.Succes.