avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dobanzi prea mari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dobanzi prea mari

buna ziua va rog sa.mi spuneti daca se poate daca a intrat in vigoare legea cu recalcularea dobanzilor, si inapoierea banilor dati in plus pe dobanzi prea mari. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 00:31, 22 Martie 2013

La CE legea va referiti?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Nu exista o astfel de lege si nu va exista. Exista o ordonanta de urgentza care prevede excluderea anumitor comisioane considerate abuzive. De asemenea banca nu poate majora dobanda dupa bunul plac, ci dupa anumiti indicatori (indici de referinta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorea marjelor fixe este sau nu legala? anca_197 anca_197 buna ziua! sunt titulara a doua contracte de credit in lei si in euro la Banca Romaneasca din anul 2008.La contractul in euro dobanda se compune din marja ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit raria raria Buna ziua! Am facut o notificare la banca in termenul legal pentru ca intr-un articol din AA in care sunt informata de modul de calcul al dobanzii mi se spune ... (vezi toată discuția)
Dobanda bancii este sau nu variabila burcea silviu burcea silviu MA NUMESC SILVIU. IN ANUL 2007 AM CONTRACTAT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA BANCPOST IN CHF.IN URMA MARIRII DOBANZII DE REFERINTA A BNR IN ANUL 2008 RATA ... (vezi toată discuția)