buna ziua am avut un card de cumparaturi de la cetelem din 2005 pe care lam folosit timp de un an de zile...timp de 5 ani am platit lunar am scos de pe el suma de 4000 de lei esalonat.am platit timp de 5 ani plecand de la suma de 70 de lei ajungand pana la aprox.200. lunar.7 luni de zile nu am platit nimik.am facut si prostia de nu am pastrat chitantile de la sumele depuse drept pentru care mam dus la flanco in magazin sa cer sa mi se dea un desfasurator cum ca am platit iar nu vor sami dea asa ceva.mau pus sa trimit o copie de buletin cu semnatura pe ea....dupa care am aflat ca in baza acelei semnaturi mi sa reinoit contractul(carul).din luna ianuarie imi vin somatii acasaplecand de la suma de 370 ultima somatie ajungand la suma de 3707 lei.tin sa preciuzez ca acel card este blocat si nu lam mai folosit de 5 ani.ce este de facut pentru ca sunt disperata ca vor sa imi faca executare silita in timp de 15 zile. astept rasupns urgent va rog
atat timp cat creditorul detine un titlu executriu valabil va puteti astepta in orice moment la popriri pe veniturile realizate, blocare de conturi s.a.
Cel mai bine este sa mergeti la executorul care se ocupa de dosarul dumneavoastra pentru a lamuri situatia.