avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit-bunuri de consum
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit-bunuri de consum

In anul 2006 am facut un card de credit FLANCO (actual CETELEM) pt suma de 1200 ron. Datorita faptului ca am returnat la timp si in termen sumele datorate prin mesaje (transmise de ei) mi-a fost marita limita creditului pana la 7 000 de ron. Datorita unei situatii financiare dificile nu mai pot returna sumele datorate in termen (am platit sume mai mici , dar nici nu am mai folosit cardul).Care sunt consecintele juridice ale unei astfel de situatii ???. Precizez ca lunar platesc o suma , dar mai mica decat cea transmisa prin extrasul de cont.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 15:17, 17 August 2010
in principiu, va pot executa silit prin poprire pe salariu,sau vanzare de bunuri. cat platiti cate ceva, nu cred s-o faca prea curand. in schimb, platiti dobanzi si penalitati mari, practic se mareste datoria si parioada in care o sa scapati de ea
Indicat ar fi sa mergeti si sa discutati cu cei de la CETELEM, prezentandu-le situati dvs.Cu siguranta vor gasi o solutie favorabila pt ambele parti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Rate restante card de credit-societate nebancara boghi102006 boghi102006 In 2006 am incheiat cu [editat]un contract pt. un card de credit in valoare de 1200 ron. Am platit la timp si in totalitate ratele scadente, uneori prin ... (vezi toată discuția)
Card de credit - imposibilitate plata rate elenuta 55 elenuta 55 Buna ziua! Am si eu o rugaminte daca imi puteti spune si mie tatal meu a avut un card de credit la CETELEM, insa din pacate tatal meu a decedat. Am avut ... (vezi toată discuția)