avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator SRL - mai poate avea contract de munca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator SRL - mai poate avea contract de munca cu alta SC?

Buna ziua,
Puteti sa imi spuneti daca administratorul unei societati cu raspundere limitata poate fi angajat la alta societate, pe alta functie.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: timi , utilizator 11:42, 19 Martie 2013
da, poate

in orice caz trebuie sa aveti in vedere art. 197 alin. 2 din Legea 31/1990, care spune:
''Administratorii nu pot primi, fără autorizarea adunării asociaţilor, mandatul de administrator în alte societăţi concurente sau având acelaşi obiect de activitate, nici să facă acelaşi fel de comerţ ori altul concurent pe cont propriu sau pe contul altei persoane fizice sau juridice, sub sancţiunea revocării şi răspunderii pentru daune.''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese attilabiro73 attilabiro73 Buna ziua,intrebarea mea ar fii,daca sunt administratorul unei firme 100 % in proprietatea unei comune (Primarie),pot sa fiu actionar si sa am functie la ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ? cotmro cotmro Poate fi cineva administrator la 2 firme cu acelasi obiect de activitate ? (contabilitate , expertize contabile) Se poate considera concurenta neloiala acest ... (vezi toată discuția)