Buna ziua
Am sa fiu scurta si la obiect: intr un dosar de fals si uz de fals in acte: sunt invinuita ca as fi dat acte faptasului si asta in baza unei declaratii a altui inculpat complice in acelasi dosar.Initial am fost chemat la parchet ca martor apoi , mi s-a spus ca sunt invinuit. Ideea e ca faptasul a declarat initial ca am dat acte apoi a rectificat spunand ca nu a primit nimic de la mine . Doar complicele sustine acest lucru . Deci: m-au invinuit pe drept? m-au chemat la parchet ca invinuit, trebuie sa mi iau avocat? Ce se mai poate intampla mai departe .Mentionez ca acest dosar e vechi..el fiind initial la judecatorie de sector.Va multumesc
e4c5
Va multumesc, pt sprijin si sfaturi .
Probabil nu m-am exprimat eu bine in primul mesaj. Prima declaratie am dat-o acu multi ani l(la vremea aia nu am stiut ca am dreptul sa tac) si atunci am spus in declaratie ca sunt nevinovata. Dupa acesti multi ani, am fost chemata la parchet ca martor si m-a intrebat daca imi sustin acea declaratia data, sau daca am ceva de adaugat. in fine am spus ca ma prelevez si ca imi sustin declaratia initiala .Dupa o luna primesc citatie ca sunt invinuita si asta in urma unei declaratii a altei persoane ( complice la fapta).
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)