avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru lipsa tichet parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru lipsa tichet parcare

Am primit o amenda pentru ca nu aveam tichet de parcare . Nu stiam ca parcarea e cu plata .
Am depus contestatie si politia locala a facut intampinare .
Ce-as putea face ?

Alte discuții în legătură

"cine a condus auto la data de..." daca auto este defect de 6 ... musatilie musatilie \"Cine a condus auto la data de...\" daca auto este defect de 6 luni? Buna seara, ma puteti ajuta cu un sfat? situatia este urmatoarea: tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare mihairomeob mihairomeob Buna ziua, In urma cu 2 luni am parcat in localitatea Baile Felix pe un loc cu plata. Am mers repede la automatul de parcare sa-mi iau tichet dar cand am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, parchat pe interzis dantintesan dantintesan Buna seara. Am parcat masina pe interzis (in Cluj-Napoca) si am primit o amenda pentru ca nu aveam tichet de parcare. In fiecare zi se parcheaza acolo, nu ... (vezi toată discuția)