avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare invaliditate/deces accidente credit bancar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare invaliditate/deces accidente credit bancar

e ok ca la un credit nevoi personale cu co-platitor solidar imprumutatul sa fie obligat sa incheie asigurare de invaliditate/deces din accidente al carei beneficiar sa fie banca?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 14:04, 22 Martie 2013
Da este corect pentru ca in cazul decesului banca isi recupereaza creditul acordat pe seama asiguratorului.
Da, beneficiarul trebuie sa fie banca, dar doar in limita soldului ramas pentru creditul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita de asigurare, comision de acordare credit Istrate Iuliana Istrate Iuliana Buna ziua! Doresc sa stiu daca la contractarea unui credit de nevoi personale in anul 2007, una din clauze este ca imprumutatul mandateaza expres ... (vezi toată discuția)
Rambursand anticipat tot creditul ramas am sansa sa recuperez platile facute pentru asigurare? relav_2010 relav_2010 Am in vedere posibilitatea rambursarii anticipate a intregii sume datorate in acest moment unei banci (am platit 3 ani pana in prezent, creditul fiind ... (vezi toată discuția)
Imprumutat decedat - co-imprumutat fara venit mita2014 mita2014 Acum cateva zile din pacate socrul meu a decedat a avut un contract de imprumut nevoi personale la BRD in valoare de 120.000 lei pe 66 de luni. Mai avea 7 luni ... (vezi toată discuția)