avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare dobanda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare dobanda

Am ramas in urma cu plata cheltuiel comune si mi sa perceput o dobanda in valoare de 300 lei, pot sa cer asociatia proprietarilor sa-mi anuleze dobanda din motiv ca nu am avut in aceea perioada nici un venit.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:15, 19 Martie 2013
nu dobanda ci penalitati de intarziere in cunatum maxim de 0,2 la suta (sper ca nu gresesc cuntumul) stabilite prin HOTARAREA ADUNARII GENERALE, verificati daca exista.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
sc vox legis corp srl, Consilier juridic
Da intre-adevar penalitati de intarziere vroiam sa scriu care este 0,2%.
Dv. puteti cere, dar e important daca vi se accepta cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul penalitatilor la intretinere bogdan hanu bogdan hanu Exista o suma minima sau un termen minim dupa care se aplica penalitati la intretinere? Multumesc (vezi toată discuția)
Penalitati - asoc. proprietari ContSters143145 ContSters143145 Este legal ca asociatiile de proprietari incaseze sume cu titlul de penalitati chiar daca nu platesc la randul lor penalitati furnizorilor? La solicitarea ... (vezi toată discuția)
Cum se percep penalizarile? zahdorin zahdorin As avea o intrebare referitoare la perceperea penalitatilor pentru plata cu intarziere a cheltuielilor de bloc. Va rog sa ma lamuriti cum si in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)