avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizie civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizie civila

Am o decizie civila a unui tribunal judetean in care respinge ca nefondat apelul. Nu am declarat recurs.
1.In ce conditii primesc o hotarare definitiva si irevocabila?
2.Cui ma pot adresa pentru a verifica solutia data?.
3.In ce conditii Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie poate declara recurs in anulare?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 18:50, 21 Februarie 2009
1. Aţi primit hotărîrea. Parcă aşa spuneaţi: că o aveţi şi că nu aţi recurat-o.
2. În ce sens să verificaţi hotărîrea? O putea verifica instanţa de recurs, dacă aţi fi exercitat recursul.
3. Nu mai există recursul în anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea unei hotarari judecatoresti in viziunea cedo cand se constata incalcarea drepturilor sau libertatilor fundamentale ale omului? rodica_post rodica_post Revizuirea unei hotarari judecatoresti interne ca urmare a constatarii de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului a unei incalcari a drepturilor sau ... (vezi toată discuția)
Judecata in recurs ro280988 ro280988 Buna ziua. Se da urmatoarea ipoteza: cerere de chemare in judecata introdusa la Judecatorie, apelul exercitat la Tribunal, recursul exercitat la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copilului maria992 maria992 buna seara,am o nelamurire,in procesul de custodie si domiciliul minorului,judecatoria a incredintat copilul la tata(reclamant),custodie exclusiva,domiciliulla ... (vezi toată discuția)