avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC in cazul CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC in cazul CIM pe perioada determinata

Buna ziua,

In situatia in care sunt angajata cu CIM pe perioada determina (mai vechi de un an), si raman insarcinata, voi primi indemnizatie pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: asz1985 , utilizator 20:55, 20 Martie 2013
Veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC daca aveti venituri din salarii indiferent ce fel de contract individual de munca (CIM) aveti.
Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului , singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

Acordarea indemnziatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial - sau de tipul c.i.m.
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt angajata de 12 luni dar cu 1 ora /minimul pe economie am drept la indemnizatie de crestere copil? BUTU CLAUDIA BUTU CLAUDIA Daca sunt angajata de peste 12 luni dar cu 1 ora /minimul pe economie am drept la indemnizatie de crestere copil sau tr sa am un cumul de ore pe an?Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmenade carmenade Buna ziua,daca in ultimele 15 luni am fost angajata cu 1 ora pe zi,iar peste 2 luni voi naste,pot primi indemnizatie de crestere copil? Multumesc (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial - indemnizatie de crestere copil cristinaroscov cristinaroscov Buna ziua, Am un cim cu timp partial de 2 ore din luna iulie 2013, imi puteti spune, va rog, in cazul in care anul urmator, sa spunem prin primavara, voi ... (vezi toată discuția)