avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere Auto Fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere Auto Fiscal

Buna ziua,

Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. Dupa vanzare am fost la primarie cu actele sa eliberez acel certificat fiscal, totul a fost fara problema, am primit stampila pe fisa de inmatriculare cat si un certificat fiscal.

Acuma am fost la primarie si am constatat ca inca figureaza masina pe numele meu, cu toate ca acel automobil a fost vandut. Cei de la primarie au spus ca trebuie sa aduc un certificat de radiere sau ceva de genul.


Ce procedura exista pentru a scapa de acel automobil din impozit?


Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
alexz0ne, utilizator
Cel mai recent răspuns: m-m1978 , utilizator 20:04, 13 Februarie 2015
Buna seara, am si eu o problema....am cumaprat zilele trecute o masina, am facut contract de vanzare cumparare, dar pers de unde am luat masina nu-mi mai trimite fiscalul....eu cum pot sa mai inmatriculez masina la financiar pe numele meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)