avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acte asociatie de proprietari \\"pierdute\\"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acte asociatie de proprietari "pierdute"

Buna ziua,
Fac parte dintr-o asociatie de prorpietari si in urma cu 1 saptamana s-a schimbat conducerea asociatiei iar eu am fost ales ca presedinte al acesteia. L preluarea actelot mi s-a zis ca actele din care rezulta infiintarea asociatiei precum si statul asociatiei ...acordul se asociere s-au pierdut, am primit doar codul fiscal si stampila acesteia. Va rog sa imi spuneti de unde pot face rost de aceste acte "pierdute". Nu ar fi trebuit sa mai existe un exemplar si in alte parti?
Ce as putea face in aceasta situatie?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
calind83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:42, 20 Martie 2013
Un exemplar al acestor documente, practic dosarul de infiintare a asociatiei, il gasiti la primarie, cred ca la judecatorul delegat.
Mergeti la Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari si intrebati cum il puteti recupera.
Copii ale documentelor de infiintare exista la autoritatea fiscala responsabila locatiei imobilului
Dosarul cu actele de infiintare ale asociatiei sunt la arhiva Judecatoriei.
Mergeti la arhiva Judecatoriei si solicitati in copie actele de infiintare din dosar. Incercati sa cautati in documentele asociatiei referiri la numarul si data Incheierii judecatoresti sau a dosarului ca sa fie mai usor de cautat in arhiva. Oricum se poate gasi si numai cunoscand denumirea asociatiei dar poate dura mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cont bancar asociație de proprietari in lipsa hotararii judecatoresti de infiintare miticamanea miticamanea Bună ziua, Aș dori să vă expun următoarea situație cu speranța că voi primi un sfat pentru rezolvarea ei. Este vorba despre o asociație de ... (vezi toată discuția)
Dobandire personalitate juridica asociatie de proprietari crysenc21 crysenc21 In conditiile in care am toate actele redactate - pv de constituire, hotarare de constituire, statut, acord de asociere, tabel, ...etc, unde se depun mai intai ... (vezi toată discuția)
Refacerea actului constitutiv si acordului de asociere asociatie de proprietari matnik matnik La 27.09.2012 infiintare asociatie,conform hotararii judecatoresti cu referire la adresa,sediul,acte si documente;statut,act de constituire,proces verbal,acord ... (vezi toată discuția)