avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce tip de firma PFA,II sau SRL trebuie sa aleg pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce tip de firma PFA,II sau SRL trebuie sa aleg pentru un magazin de haine

Am si eu o intrebare , ce fel de firma este mai eficienta din punct de vedere al impozitelor si darilor catre stat pentru a deschide un magazin de haine.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:59, 20 Martie 2013
Nu exista alb / negru. Toate sunt "eficiente".
Insa d.p.m.d.v. in caz de ineficienta a afacerii, la SRL dvoastra raspundeti in limita capitalului social (200 lei), la celelalte doua raspundeti cu tot ce aveti : casa, masa, auto, bunuri, bani etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere asociatului unic versus raspunderea pfa sofia-ileana sofia-ileana Buna ziua, Care este diferenta dintre cele doua forme de raspundere? Multumesc! (vezi toată discuția)
Magazin mixt lacramioaraburaga lacramioaraburaga Intentionez sa deschid un magazin mixt in mediul rural. Care este tipul de firma cel mai eficient in astfel de activitati (din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Transformare ii(intrep>ind>) in srl? mitika255 mitika255 se poate asa ceva?daca nu care este procedura de infiintare srl?eu in prezent detin o ii am un magazin de piese auto dar din cauza ca nu sunt persoana juridica ... (vezi toată discuția)