avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... In penal se contesta o sanctiune disciplinara?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

In penal se contesta o sanctiune disciplinara?

am fost destituit din MAI am pierdut si procesul impotriva lor --astai justitia romana acum as dori sa dau in penal comisia de cercetare prealabila de care am fost cercetat ptr ca nu a fost intrunita --formata conform legii
Cel mai recent răspuns: amadeusunu , utilizator 18:23, 21 Martie 2013
Nu puteti introduce actiune la instanta penala pe motiv de nerespectare a conditiilor de constituire a comisiei de disciplina.
Actul administrativ de sanctionare emis de catre comisia de disciplina poate fi contestat de functionarul public nemultumit de sanctiunea disciplinara aplicata, la instanta de contencios administrativ competenta.
Numai bine!
.

dar care este termenul --timpul- in care pot da in contencios

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare disciplinara functionari publici costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care se poate contesta o sanctiune disciplinara aplicata unui functionar public de conducatorul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Decizie de sancþionare cu mustrare scrisã - termen de contestare iuriana iuriana Aş dori sa-mi spuneţi care este termenul de contestare a unei decizii de sancţionare cu Mustrare scrisa a unui funcţionar public (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)