avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... noua taxa de poluare!am o problema
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

noua taxa de poluare!am o problema

am o problema referitor la noua taxa auto.Am auzit de la cineva care a fost la finante pentru intocmirea dosarului doveditor cum ca a adus masina inainte de 15 dec,ca trebuie intai efectuat rar-ul inainte de a face dosarul.dar in lege nu spune nimic de rar.va rog lamuriti-ma cum sta treaba ca imi da dureri de cap #-o
va rog raspundeti!multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:48, 21 Februarie 2009
In lege nu spune asa ceva, dar printre actele care trebuie sa le prezentati la finante pentru calcularea taxei de poluare se cere si o copie a cartii de identitate a masinii care va este eliberat de cei de la RAR. Deci, trebuie mai intai sa faceti rar-ul pentru a obtine cartea de identitate a masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa nouã - legislaþie - ordonanta de urgenta a guvernului nr. 7/2009 privind modificarea ordonantei de urgenta a guvernului nr. 50/2008 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule Big-brother.ro Big-brother.ro Buna, am o nelamurire privind felul in care se aplica ultima varianta a legii privind taxa auto. Concret, am o masina adusa in tara inainte de 15 decembrie ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare pentru masina pe gpl luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire. Sotul meu este cetatean italian cu drept de rezidenta in Romania. Cum pe moment lucreaza si locuieste aici vrea ... (vezi toată discuția)