Sotia mea a divortat anul trecut ,parasind domiciliu cu fiul nostru de 16 ani . Divortul l-am facut la notar , dar partajul nu deoarece ea vroia sa ramana cu marea majoritate a bunurilor facute impreuna , lucru cu care eu nu am fost de acord .Stiind ca tin foarte mult la fiul meu , fosta sotie il implica in acest lucru si pe el , spunandu-i ca daca eu fac partajul el nu o sa mai aibe bani de meditatii sau de buzunar , sau de facultate . Din aceasta cauza baiatul, nu imi raspunde la telefon , nu doreste sa se mai intalneasca cu mine . Cand i-am reprosat fostei sotii acest lucru, mi-a raspuns ca baiatul este mare si ca trebuie sa stie . Nu mi se pare normal ca fiul meu in loc sa se gandeasca la scoala , sa invete , trebuie sa se gandeasca la niste lucruri care nu il privesc pe el . Se poate reclama undeva acest lucru ?
Puteti sa va adresati tribunalului pentru decaderea din drepturile materne, custodie etc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incredintare copil
alextin
Buna ziua! Sunt divortata de sotul de meu de 10 ani si avem un baietel care anul acesta a implinit 11 ani. La divort tatal nu a solicitat nimic legat de copil, ... (vezi toată discuția)