avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un sfat daca se poate- alienare parentala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un sfat daca se poate- alienare parentala

Sotia mea a divortat anul trecut ,parasind domiciliu cu fiul nostru de 16 ani . Divortul l-am facut la notar , dar partajul nu deoarece ea vroia sa ramana cu marea majoritate a bunurilor facute impreuna , lucru cu care eu nu am fost de acord .Stiind ca tin foarte mult la fiul meu , fosta sotie il implica in acest lucru si pe el , spunandu-i ca daca eu fac partajul el nu o sa mai aibe bani de meditatii sau de buzunar , sau de facultate . Din aceasta cauza baiatul, nu imi raspunde la telefon , nu doreste sa se mai intalneasca cu mine . Cand i-am reprosat fostei sotii acest lucru, mi-a raspuns ca baiatul este mare si ca trebuie sa stie . Nu mi se pare normal ca fiul meu in loc sa se gandeasca la scoala , sa invete , trebuie sa se gandeasca la niste lucruri care nu il privesc pe el . Se poate reclama undeva acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: CREDYRAM CONSULT , Consultant credite si finantari 19:52, 20 Martie 2013
Puteti sa va adresati tribunalului pentru decaderea din drepturile materne, custodie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil alextin alextin Buna ziua! Sunt divortata de sotul de meu de 10 ani si avem un baietel care anul acesta a implinit 11 ani. La divort tatal nu a solicitat nimic legat de copil, ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere claudia70 claudia70 buna ziua,am si eu o antrebare,an urma cu 10 ani a fost antocmit un act de vanzare cumparare ptr un apartament cu drept de antretinere,pana aici ,ok,dar cu un ... (vezi toată discuția)
Divort in spania danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toti. sora mea a fost sunat de sotul ei in privinta divortului si doreste sa se intalneasca pt a stabili un partaj pe cale amiabila. el doreste ... (vezi toată discuția)