avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in spania

buna seara la toti. sora mea a fost sunat de sotul ei in privinta divortului si doreste sa se intalneasca pt a stabili un partaj pe cale amiabila. el doreste sa-i lase copilul sorei mele si sa-i dea 5000 euro, suma care a aprtinut tot sorei mele de la statul spaniol atunci cand a nascut copilul si de la firma unde a lucrat atunci cand a intrat in somaj. el ramane cu casa amenajata insa in timpul casatoriei si terenul aferent . in caz contrar daca sora mea doreste mai mult el a spus ca se va lupta pt custodia copilului profitand de faptul ca sora mea iubeste foarte foarte mult baiatul ei si nu ar putea sa stea fara el. mentionez faptul ca baiatul are 8 luni, este alergic la orice fel de lapte praf si poate fi alaptat decat la san, a stat numai cu mama ei iar tatal a spus mereu ca il deranjeaza faptul ca are uin copil. intrebarea mea ar fi urmatoarea : ar avea sanse tatal in urma divortului sa obtina custodia copilului?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:01, 14 August 2011
Copilul fiind inca alaptat, nici nu se pune problema ca acesta sa fie dat in custodia tatalui.
El merge la intimidare, pentru a nu i se mai cere mai mult la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minor danielstoica77 danielstoica77 buna seara. am o intrebare si as ruga mult pe oricine sa ma ajute. sora mea a fost casatorita in Spania cu un cetatean spaniol. in urma casniciei a rezultat ... (vezi toată discuția)
Custodia Mybabyy Mybabyy Buna ziua . Cui ii rămâne custodia copilului dacă este minor (4 luni) dacă este si alaptat la san ? Iar mama nu are loc de munca si sta la părinți.. Iar ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului meu koko78 koko78 buna.as avea si eu o intrebare ?sunt in divort ,bebele meu are 5 luni.pot sa obtin custodia lui?sotia are rate de 5 mil.in caz de divort ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)