buna ziua,am si eu o antrebare,an urma cu 10 ani a fost antocmit un act de vanzare cumparare ptr un apartament cu drept de antretinere,pana aici ,ok,dar cu un an an urma am divortat an apartament am ramas eu,fetita mea si fosta soacra,antrebarea ieste contractul se anuleaza sau ramane asa cum a fost facut deci si fostul sot cu obligatia de antretinre a fostei soacre,sau trebuie sa parasesc domiciliul,ce drebuie sa fac?multumesc si astept un raspuns.
Daca bunul este bun comun achizitionat in timpul casatoriei cu fostul sot, sunt coproprietara pe imobil si ambii sunt obligati la prestarea intretinerii fostei soacre. La un partaj cine va ramane cu imobilul si cu acordul fostei soacre va prelua singur si sarcina intretinerii.
buna partajul noi nu l-am facut ptr ca am renuntat amandoi la tot ce ieste imobil adica ca nu ne trebuie la nici unul nimic din casa iar apartamentul va ramane la fetita,contractul decade cel de vanzare cumparare si pe mine ma poate scoate din casa avand custodia fetitei?
Nu decade cu ghilimele de rigoare niciun contract! Nu puteti dona fetitei minore atat timp cat exista o sarcina , adica cea a intretinerii fostei soacre. Trebuie facut partaj.
Fara rezolvare?
lauramino
Prietenul meu a divortat acum 4 ani dar partajul inca nu s-a incheiat.De ce?
Pentru ca apartamentul dobandit in perioada casatoriei l-au vandut si au facut o ... (vezi toată discuția)
Donare apartament
droni
Buna seara
Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Partajare
danradu15
Doresc din partea dumneavoastra o consultare juridica in urmatoare mea problema:
- sunt divortat din 1995 , am o fetita de 20 de ani care a ramas in ... (vezi toată discuția)