avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire - actiuni dupa hotararea definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire - actiuni dupa hotararea definitiva

Buna, as vrea sa ma ajutati, va rog, cu explicatii sau surse de informare in legatura cu ce trebuie sa fac dupa un proces incheiat cu hotarare definitiva (fond, apel si recurs), cu privire la o mostenire.

Masa succesorala se compune dintr-un imobil, un depozit bancar, un drept de creanta al adversarei si un autoturism (folosit de adversara).

Lotizarea este foarte alambicata, adversara avand obligatia sa despagubeasca celelalte parti (conform lotizarii), pentru atribuirea unui imobil.
Suma din contul bancar ar acoperi totalul partii de succesiune cuvenite mie.

Eu am de primit echivalentul a jumatate din suma de bani din banca si autoturismul. As vrea sa merg la banca si sa scot, in baza hotararii judecatoresti, suma de bani care mi se cuvine. Insa din hotarare nu reiese foarte clar acest lucru.

De unde sa incep? Ce ar trebui sa fac sa obtin banii? In baza hotararii, pot merge la banca sa ridic suma de bani?

Nu gasesc nicaieri vreo procedura sau un mod de lucru.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Recuperare sume depuse la cec lelia1952 lelia1952 Familia mea detine patru carnete cec in valoare de 100 000 lei vechi fiecare din 15 nov 1996. As dori sa stiu daca avem dreptul la despagubiri si daca da, care ... (vezi toată discuția)
Partaj - intrare in posesie a bunului pocapoca pocapoca Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma partajului am obtinut un bun (o suma de bani denumita \"dar de nunta\") de care nu ... (vezi toată discuția)
Intocmire raport expertiza tehnica ContSters323364 ContSters323364 1. La expertizarea casei se tine cont de materialele din care este construita acasta ? 2.La lotizara acesteia se tine cont numai de valoarea ce se cuvine ... (vezi toată discuția)