avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu

am cumparat o masina inmatriculata in romania din 2005,sunt al 3 cumparator cum este posibil sa platesc taxa de timbru este pe judetu hd ramane pe hd doar ca vreau sa fie pe alt nume,si ata intrebare.de ce nu pot sa o tin pe vechiul proprieter
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
visinel, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 19:03, 20 Martie 2013
Potrivit ordonantei de urgenta adoptata de guvern toti posesorii de masini din Romania care nu au achitat inca o forma a taxei de prima inmatriculare vor fi nevoiti sa o plateasca la prima transcriere de proprietate. Cei care au recuperat taxa auto in instanta vor fi nevoiti sa plateasca noua taxa in momentul vanzarii masinii.

Daca vanzatorul nu v-a scris pe spatele talonului la rubrica "instrainat catre" puteti circula cu masini cat doriti fara vreun risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto neclaritate !! gicapxo gicapxo buna seara am o nelamurie,am avut recent o masina inscrisa pe mine,am vanduto e si radiata de pe numele meu,eu fiind al treile beneficiar,eu am incris masina ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu cata2o06 cata2o06 In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)