avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului - comanda online neonorata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului - comanda online neonorata

Am o firma care vinde produse prin curierat.
La o comanda un client "dificil" care vorbea destul de urat a lansat o comanda , pe care nu am onorat-o, fapt care a declansat reclamarea la protectia consumatorului.
Cum sunt lucrurile astea din punct de vedere juritic.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama persoanele juridice serviciile proaste? tanguera tanguera Buna seara Am o problema cu o firma de curierat care mi-a intarziat livrarea cu rea credinta (coletul era sosit in depozit si pur si simplu nu l-au scos la ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzari online Muresan Felicia Muresan Felicia Magazin de vanzari online(foarte cunoscut)practica procesarea produselor comandate fara o confirmare telefonica,cu toate ca la finalizarea unei comenzi se ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazine online - protectia comerciantului tanoluciano tanoluciano Buna ziua! Am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp si careia nu am reusit inca sa-i gasesc un raspuns. Am un magazin online si ma confrunt cu o ... (vezi toată discuția)