avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOTIFICARE- NULITATE RELATIVA SAU ABSOLUTA LITIGI MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOTIFICARE- NULITATE RELATIVA SAU ABSOLUTA LITIGI MUNCA

Buna ziua,

Daca pe notificarea judecatoreasca trimisa la adresa.. nu este trecut etajul cladirii, poate fi un motiv de nulitate. Relativa?

Daca da, atunci poate fi invocata in recurs pentru a nu mai fi considerata decizia de concedirere ca fiind contestata in afara termenului?
Asa cum se afirma dat fiind ca, instanta considera ca fiind deplin indeplinita notificarea afisata pe o usa fata de cererea mea in care ceream decizia de concediere, inregistrata in firma.

Va multumesc,

Cu stima,
Flory
Cel mai recent răspuns: flory1 , utilizator 13:33, 10 Aprilie 2013
nu am semnat nimic:1. au afisat pe usa bloc
Art.164 C.proc.civ.
(1) Dovada de înmânare a citației sau a altui act de procedură ori, după caz, procesul-verbal va cuprinde:
....
c) numele și prenumele sau denumirea, după caz, și domiciliul ori sediul destinatarului, cu arătarea numărului etajului, apartamentului sau camerei, dacă cel citat locuiește într-o clădire cu mai multe etaje ori apartamente sau în hotel, precum și dacă actul de procedură a fost înmânat la locuința sa, depus în cutia poștală ori afișat pe ușa locuinței. Dacă actul de procedură a fost înmânat în alt loc, se va face mențiune despre aceasta;
.....
(3) Cerințele de la alin. (1) lit. a), c), d), e) și f) sunt prevăzute sub sancțiunea nulității.
(4) Mențiunile din procesul-verbal privitoare la faptele constatate personal de cel care l-a întocmit nu pot fi combătute decât prin procedura înscrierii în fals.

Asadar, lipsa numarului apartamentului duce la nulitate absoluta .. insa mentionarea gresita nu este sanctionata cu nulitatea absoluta.
Stimat Domn,

Va multumesc.
Cu stima,
Flory

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.v. inmanare citatie este act de procedura? eugen82 eugen82 Este p.v.ul inmanare citatie act de procedura? Vreau sa invoc nulitatea unui astfel de p.v. in conditiile art.164 alin.3 pt. lipsa unei mentiuni. Ma ... (vezi toată discuția)
Citarea prin poștă: partea citată trebuie să semneze de primire? tiberiussly tiberiussly Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului. (vezi toată discuția)
Procedura mostenitor lipsa noiklosa noiklosa Ce se intampla atunci cand, in cazul dezbaterii unei mosteniri, unul dintre mostenitori este plecat din tara de 30 de ani si nimeni nu stie de adresa lui si ... (vezi toată discuția)