avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac in procese civile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac in procese civile

buna ziua, daca un proces civil legat de atribuire teren mostenitori,a ramas in pronuntare in 7 zile,mai pot eu depune probe cu inscrisuri si cere citarea partilor in acest interval de timp? problema este urmatoarea,sa fiu mai explicita: in 2004 printr-o sentinta civila definitiva si irevocabila ,s-au atribuit cotele parte de terenuri tuturor mostenitorilor ,de comun acord acestia toti au vandut terenurile prin 2008,au impartit banii intre ei,totul in regula vanzarile fiind facute cu acte notariale,cadastre .Dupa asta prin 2009 unul din acesti mostenitori,care si el la vremea respectiva a vandut cu toti ceilalti,a deschis un nou proces in care a cerut anularea sentintei civile din 2004 prin care dobandisera terenurile,a obtinut anularea ei,iar acum cere sa i se atribuie din nou terenul. fac precizarea ca respectivul nu a instiintat instanta ca terenurile au fost vandute de catre toti,sant alti proprietari la acest moment,astazi trebuia sa depun recursul in care se facea precizarea ca terenurile dobandite in 2004,au fost vandute,am cerut citarea cumparatorilor cu actele doveditoare ,dar avocatul nu a depus acest recurs astazi ,si nici alt termen nu a mai cerut,si a ramas in pronuntare,fara ca noi partile sa depunem recursul cu celelalte inscrisuri probe,de care depinde solutionarea justa a procesului.Intrebarea suprema, se mai poate depune acest recurs,sau o cerere de recuzare in acest interval de timp pana la pronuntare? Deoarece partile doresc sa depuna aceste dovezi si inscrisuri, iar av in sedinta de azi nu depus nimic, ce se mai poate face? Va rog frumos ,dati-mi o solutie! Multumesc!

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului. Multumesc).
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar/iesire din indiviziune mary6 mary6 Buna. Pt a intelege speta va expun situatia de fapt. In anul 2004 unul din mostenitori a depus la instanta cerere de iesire din indiviziune privind suprafetele ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)