buna ziua, daca un proces civil legat de atribuire teren mostenitori,a ramas in pronuntare in 7 zile,mai pot eu depune probe cu inscrisuri si cere citarea partilor in acest interval de timp? problema este urmatoarea,sa fiu mai explicita: in 2004 printr-o sentinta civila definitiva si irevocabila ,s-au atribuit cotele parte de terenuri tuturor mostenitorilor ,de comun acord acestia toti au vandut terenurile prin 2008,au impartit banii intre ei,totul in regula vanzarile fiind facute cu acte notariale,cadastre .Dupa asta prin 2009 unul din acesti mostenitori,care si el la vremea respectiva a vandut cu toti ceilalti,a deschis un nou proces in care a cerut anularea sentintei civile din 2004 prin care dobandisera terenurile,a obtinut anularea ei,iar acum cere sa i se atribuie din nou terenul. fac precizarea ca respectivul nu a instiintat instanta ca terenurile au fost vandute de catre toti,sant alti proprietari la acest moment,astazi trebuia sa depun recursul in care se facea precizarea ca terenurile dobandite in 2004,au fost vandute,am cerut citarea cumparatorilor cu actele doveditoare ,dar avocatul nu a depus acest recurs astazi ,si nici alt termen nu a mai cerut,si a ramas in pronuntare,fara ca noi partile sa depunem recursul cu celelalte inscrisuri probe,de care depinde solutionarea justa a procesului.Intrebarea suprema, se mai poate depune acest recurs,sau o cerere de recuzare in acest interval de timp pana la pronuntare? Deoarece partile doresc sa depuna aceste dovezi si inscrisuri, iar av in sedinta de azi nu depus nimic, ce se mai poate face? Va rog frumos ,dati-mi o solutie! Multumesc!
(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului. Multumesc).