avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie persoana imputernicita sa transmita revisalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie persoana imputernicita sa transmita revisalul

este obligatoriu ca decizia de numire a persoanei care transmite revisalul, persoana fizica,angajata cu contract de munca, sa se mai transmita la itm ? este persoana imuternicita conform art 2 alineat 5 din HG 500. obligativitatea transmiterii o inteleg ca fiind cea mentionata la alin 6,adica in cazul in care fac contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la itm.
Cel mai recent răspuns: lungus , utilizator 15:13, 20 Martie 2013
Decizia respectiva nu se comunica ITM-ului ... numai daca serviciul este externalizat, atunci devin incidente prevederile art.2 alin.6-8 din HG nr.500/2011 si ale Ordinului nr. 1918/2011 pentru aprobarea procedurii si actelor pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la inspectoratul teritorial de munca pentru obtinerea parolei, precum si a procedurii privind transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic , pct.9-12.
multumesc, am control de la itm si mi-au cerut si aceasta decizie. eu ma incadrez la alin 5 si vroiam sa stiu ce spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana imputernicita ptr transmitere revisal Ella_Gabriela Ella_Gabriela Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca pot nominaliza sa transmita Revisal(Registrul de Evidenta a Salariatilor), prin decizie bineinteles, orice salariat cu ... (vezi toată discuția)
Revisal COSTA AMALIA CRISTINA COSTA AMALIA CRISTINA In final trebuie sa ai curs RU pentru un REVISAL sau nu trebuie (vezi toată discuția)
Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)