avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauze antecontract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauze antecontract de vanzare-cumparare

Buna Ziua,

Doresc sa achizitionez un imobil cash..Urmeaza sa
fac un antecontract dar propietarul nu are moemntan nici cadastru nici intabularea facuta din motive financiare(mentionez ca la as de locatari are de plata 10000ron+alte cateva datori la pimarie)Vanzatorul vrea sa facem antecontractul ca sa ii ii dau un avans sa isi achite datoriile.As dori sa imi dati un sfat cum sa fac,ce clauze sa trec in antecontract?

MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 20:17, 20 Martie 2013
Faceti antecontract si procura pt. a va ocupa de cadastru.Imediat cum aveti CF, notati ante

contractul.
Eu vă sfătuiesc ca antecontractul să fie redactat la un notar şi ideal ar fi să fiţi asistat de un avocat sau un jurist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)
V/c fara contract cu banii dati si procura in schimb agenda agenda Nu stiu dar mi se para aiurea! eu achit pretul vanzarii si primesc in schimb o procura pentru a interprinde toate demersurile necesare vanzarii (cadastru, ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera fara cadastru cbutan cbutan Buna seara, Mine voi incheia un precontract pentru cumpararea unei garsoniere. Aceasta nu are cadastrul facut. Se poate face tranzactia ? Avansul pentru ... (vezi toată discuția)