avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare pronuntare sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare pronuntare sentinta civila

buna ziua!cum se formuleaza o amanare a pronuntarii sentintei civile? se poate depune in cele 7 zile pana la pronuntare? multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:57, 20 Martie 2013
Buna ziua!

Daca nu ati solicitat in sedinta sa se amane pronuntarea si nici instanta nu v-a comunicat in sedinta ca o va amana, atunci pronuntarea va fi data dupa terminarea sedintei de judecata.

Daca instanta v-a comunicat ca va amana pronuntarea, puteti depune concluzii scrise, insa nu veti putea solicita dumneavoastra in scris amanarea pronuntarii.

Numai bine!
Amanarea pronuntarii se solicita la ultimul termen de judecata, in etapa concluziilor pe fondul cauzei, inainte ca instanta sa ramana in pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare revendicare imobiliara cristinam28 cristinam28 buna seara!sunt parte intr-un proces de revendicare imobiliara in care primaria se judeca cu matusa mea.este vorba despre un teren la care avem amandoi dreptul ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)
Cand se pot depune concluziile scrise in cazul unui proces de partaj? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Stadiul procesului de partaj: s-au audiat martorii, s-au depus inscrisurile, s-au facut expertize (imobiliara si pe ... (vezi toată discuția)