avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cenzor

Buna ziua,

va rog sami spune-ti ce presupune activitatea de cenzor al unei asociatii de proprietari, obligatii, raspunderi si daca este necesara o anumita pregatire pentru aceasta?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:08, 21 Martie 2013
Membrii comisiei de cenzori alesi in adunarea generala dintre proprietari trebuie sa aiba minim studii medii. Iata prevederea din Legea 230/2007 cu privire la studii:
Art. 21. - (2) Cenzorul sau membrii comisiei de cenzori trebuie să aibă cel puţin studii medii...

Fiind inginer indepliniti conditia de studii. Trebuie sa fiti ales in adunarea generala si sa incercati impreuna cu ceilalti membri ai comisiei de cenzori sa va indepliniti atributiunile prevazute de Legea 230/2007 si HG 1588/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata - ajutor va rog! impax impax Salutare oameni buni, Am o problema mai delicata asa ca o sa incep cu inceputul… Eu impreuna cu un prieten am depus la ONRC dosarul pentru a infiinta ... (vezi toată discuția)
Conditii cenzor udau_1966 udau_1966 as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari? cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
Studiile cenzorului asociatiei de proprietari ales si angajat extern cyan cyan Am cautat pe forum discutii privind studiile cenzorului asociatiei de proprietari si am observat ca parerile sunt impartite avand in vedere ambiguitatea din ... (vezi toată discuția)