avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina fara taxa 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina fara taxa 2013

Se poate inmatricula o masina fara taxa?Mentionez ca masina pe care o detin are un rand de numere rosi Care ar fi procedura care ar trebui urmata Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: chindris_razvan , utilizator 20:30, 20 Martie 2013
DA.daca te duci la bulgari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Poti sa iei nr provizorii cat timp esti in proces? coman.dragos coman.dragos Buna ziua! Dupa mult timp de stat cu masina pe dreapta, din cauza ca nu imi permit sa platesc taxa de poluare care este in valoare de 1750 de euro la o masina ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)