avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat in strainatate

Buna ziua,
am fost angajat in strainatate anul trecut cu contract in Spania,
iar ultimul salariu inca nu mi-a fost dat.
Rog respectuos cine stie cum pot recupera acesti bani, (e vorba de o suma de 1800 euro), ...o notificare extrajudiciara tradusa sau ma adresez direct judecatoriei din raza teritoriala unde isi are sediu firma?
Cel mai recent răspuns: Veaceslav , utilizator 13:32, 21 Martie 2013
Contractul de munca cu ce societate l-ati incheiat din Romania sau Spania?
Din Spania.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
Admin, administrator
Litigiile ce pot surveni intre patronii spanioli si lucratorii romani se solutioneaza in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare in Spania

De asemenea, va puteti adresa atasatului pe probleme de munca si sociale din cadrul Ambasadei Romaniei din Spania: secretariat@embajadaderumania.es sau Consulatului Romaniei la Madrid: secretariado@consuladoderumania.es
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca spania ContSters247990 ContSters247990 cum sa obtin permisul de munca tinand cont ca am lucrat 5 ani in spania in agricultura iar in momentul cand s-a dat legea eram in romania.in septembrie am ... (vezi toată discuția)
Procura Nestiutorul1 Nestiutorul1 Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie si rog un moderator sa-mi mute subiectul la locul potrivit. Mama este plecata in Spania si ca sa-i pot plati in ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice - recuperare salariu neplatit dobreaana dobreaana am lucrat in spania in 2010 cu contract de munca legal la o firma de transport international ca sofer, timp de 9 luni.Pe 8 luni am primit salariu normal iar ... (vezi toată discuția)