avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual

sunt personal contractual referent din 2008 in MAI, in 2010 am terminat facultatea dar nu am fost avansata in gradul de inspector si am tot sperat ca se va intampla acest lucru.sa mai sper sau nu si cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: muraruelena , utilizator 20:02, 21 Martie 2013
Trebuie sa faceti o cerere la angajator in acest sens. Trebuie sa vedeti si la serviciul personal ce reguli /conditii specifice aveti care sunt necesare pt.promovare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta? zama cristian zama cristian In anul 2008 am terminat facultatea, impreuna cu 4 colegi de serviciu. Am urmat cursurile aceleiasi facultati, diferenta constand in faptul ca ei sunt ... (vezi toată discuția)
Salarizare ionela_san ionela_san buna. in 2008 am terminat facultatea de stinte economice, in septembrie am fost incadrata ca suplinitor la o scoala primara. In februarie 2009, prin concurs am ... (vezi toată discuția)