avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescriptie datorie
Discuție deschisă în Executare silită

prescriptie datorie

Buna seara,

As dori sa va intreb ce trebuie facut in cazul in care pentru un card de credit contractata in anul 2007 ultima plata s-a efectuat in martie 2009 ( debitul nefiind restituit in intregime ) s-a inceput executarea in februarie 2013? Mentionez faptul ca instanta a admis cererea de executare desi cum v-am scris si inainte ultima plata a fost efectuata in martie 2009 deci mai bine de 3 ani si 11 luni.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: bogisofia , utilizator 21:24, 20 Martie 2013
Instanta a încuviinţat executarea, verificând titlul, acum dvs formulati contestaţie la executare , termenul nu se calculează neapărat de la ultima dvs plata.
Dar de cand se calculeaza? Ce atasez la contestatia la executare? Eventual sa solicit de la banca extras de cont pentru a demonstra ultima plata?
Va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
bogisofia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)
Ordonante peste ordonante (oug71/2009 ; oug18/2010 ; oug45/2010 ; oug113/2010) lungu1on lungu1on [u]Oug71/2009[/u] : art.1 , (1^1) Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)