Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid.
In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest card a fost folosit la cumparaturi si retrageri de numerar. Din 2006 si pana in 2009, cand am plecat din tara am platit lunar rata care era specificata pe extrasul de cont, insa datoria nu scadea. La un moment dat, am incetat efectuarea platii nefiind in tara. In 6 februarie 2018 parintii m-au contactat spunandu-mi ça am primit pe adresa lor o executare silita de la judecatoria sect 3 prin care mi s-a pus poprire pe contul pe care il detin in tara. Ma sperie suma exacerbata pe care o cer : 18500 Ron, suma de aproape 5 ori mai mare decat cea imprumutata.
Ce ma sfatuiti sa fac? Mentionez ça nu mai locuiesc in tara din 2009, nu am bunuri pe numele meu insa imi este frica pentru parintii mei. Ii pot exécuta pe ei in locul meu?
Pot face o contestatie?
Va multumesc din suflet si astept un raspuns cat mai rapid din partea dvoastra.Cu respect.
Alina C
Parintii d-voastra nu pot fi executati, executarea se face doar pentru titularul creditului.
Trebuie sa luati legatura cu un avocat pentru a face contestatie la executare. este posibil ca dreptul la executare sa fie prescris.
Contestatie la executare in termen de 15 zile - termen calculat de la 6 februarie 2018. Sunt sanse de reusita din ce spuneti dvs., dar trebuie studiate si actele.