avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită card de cumparaturi
Discuție deschisă în Executare silită

card de cumparaturi

Buna seara,
In 2006 mi-am luat un card de cumparaturi de 4000 ron valabil pe o perioada de 5 ani. Singurul act necesar obtinerii cardului a fost buletinul.
Am achitat sumele minime de plata inscrise in extrasele de cont pana in 2008.
Intre timp am plecat din localitate si de 1 an si jumatate parintii mei primesc scrisori de la o firma de recuperare si fel de fel de somatii cu executarea silita. Nu am niciun bun mobil sau imobil pe numele meu.
Am eu sau parintii mei vreun motiv de ingrijorare in ceea ce priveste executarea silita?
Cel mai recent răspuns: monelutzu , utilizator 22:50, 18 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
dupa cat timp se prescrie o astfel de datorie neachitata?

multumesc pentru raspuns keeekeeess!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata din 2010 marilou33 marilou33 Buna ziua, stie cineva daca o somatie de plata din 2006 mai este valabila, in conditiile in care persoana in cauza e plecata din tara de 11 ani si nu are nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)
Card credit Mănescu Eugenia Mănescu Eugenia Un card de credit făcut în 2008 și neachitata in totalitate se prescrie? Nu am mai achitat nimic din 2016 și nici nu am mai primit nimic de la ... (vezi toată discuția)