avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit

Un card de credit făcut în 2008 și neachitata in totalitate se prescrie? Nu am mai achitat nimic din 2016 și nici nu am mai primit nimic de la banca.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 07:56, 5 Octombrie 2018
In principiu se prescrie dreptul creditorului de a solicita executarea silita. Dar pana nu se studiaza documentele e greu de spus. Sunteti in executare silita? Sau ati primit somatie de la executor?
Buna ziua.In legatura cu cardul de credir sin 2008 ,executorul a retras din contul nostru din banca 700 lei in 2016.Noi neachitind nici un ban din 2011.Deci am fost trecuti la executor de la care dupa suma retrasa ,executorul nu a mai dat nici un semb

Company Advising a scris:

In principiu se prescrie dreptul creditorului de a solicita executarea silita. Dar pana nu se studiaza documentele e greu de spus. Sunteti in executare silita? Sau ati primit somatie de la executor?


Ar fi trebuit facuta contestatie atunci. Cu toate astea, ar trebui studiat dosarul si vazut daca nu s-a perimat executarea cumva. Incercati sa cautati ajutor de specialitate pentru speta si vedeti ce puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de executare din 2014 retras în iunie 2018, urmat de un nou dosar în august. poate face creditorul un nou dosar de executare silită, în aceeași problemă dacă a renunțat la primul dosar? Sophia123 Sophia123 Buna seara, Va retin atentia intr-o speta si am nevoie de sfaturi juridice si eventual ce as putea face concret mai departe. In 2011 am facut un credit cu ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)