avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fisc imobil in coproprietate
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fisc imobil in coproprietate

poate fi executata silit de catre fisc locuinta unei persoane care nu este unic proprietar mai sunt inca trei, iar locuinta este obtinuta de la parinti prin act de vanzare-cumparare cu uzufruct ( una din persoane are datorii la TVA ,la impozit si la sanatate, de pe urma unei intreprinderi individuale)
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:40, 21 Martie 2013
Practic nu fiscul poate executa silit asupra conturilor bancare prin poprire pana la acoperirea creanţei.
dar persoana respectiva nu are conturi bancare ,are numai o Dacie din 2000 si dreptul de proprietar asupra imobilului impreuna cu inca trei persoane(mentionez ca intreprinderea individuala nu mai are stoc de marfa propriu, lucreaza cu marfa clientilor)
Practic, poate executa fara probleme cota parte a debitorului din acel imobil. Sau poate cere oricand partanajrea, atribuirea imobilului in patrimoniul debitorului, cu obligatia platii sultei catre ceilalti coproprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Executare copropietate ? eugcon eugcon Eu am cumparat un apartament pe numele meu printr-un credit ipotecar pe care nu il mai pot plati. Banca ma va executa silit, va vinde casa dar valoare ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)