avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare denumire SC in Bucuresti - valabilitate in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare denumire SC in Bucuresti - valabilitate in tara

Buna seara,
Am facut o rezervare de denumire firma la ONRC Bucuresti, iar acum s-a stabilit de catre asociat ca sediul social al firmei sa fie la ILFOV. In concluzie va trebui depus dosarul de infiintare la ONRC ILFOV. Va rog sa imi spuneti daca pot folosi aceasta rezervare de denumire firma de la ONRC BUCURESTI, pt infiintarea societatii la Ilfov.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorina87 , utilizator 11:40, 26 Martie 2013
Bineinteles ca puteti. Din anul 2008 rezervarea denumirii firmei se face la nivel national.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare firma boggieuk boggieuk Buna ziua, Am o intrebare, a facut rezervarea pentru a-mi deschide o firma la ORC Ilfov, dar eu vreau sa-mi deschid firma in Bucuresti, deci actele mi le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare dosar sediu social, ce urmeaza? Buna ziua, Firma noastra are sediul social in Oradea. Am facut toate demersurile pentru a-i muta sediul la Bucuresti. Am depus un dosar la Admin Fin. Sector ... (vezi toată discuția)
Firma poloneza annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Colaborez cu o firma poloneza care doreste infiintarea unei societati SRL sau reprezentanta in Romania. Firma va fi de recrutare/ plasare forta ... (vezi toată discuția)